Vi kan mer än läcksökning

INFICON: Germany

INFICON: Liechtenstein

INFICON: United States

INFICONs produktionsanläggningar i Tyskland, Liechtenstein och USA.

INFICON är ett världsledande företag som utvecklar, tillverkar och säljer detektorer och utrustning för läcksökning och täthetsprovning. Vad du kanske inte känner till är att INFICON också är ledande i utveckling och tillverkning av innovativa instrument, kritisk sensorteknologi och avancerad programvara för processkontroll.

Våra produkter förser användare världen över med avancerad processinformation för att möjliggöra rätt beslut i rätt tid vid tillverkning av halvledare, tunnfilmprodukter för optik, OLED-produkter, solceller, datalagringsmedia och industriella vakuumapplikationer.

Läkemedelsindustrin, flygindustrin och förpackningsindustrin är andra exempel på branscher där INFICONs vakuumbaserade produkter används. Laserskärning och värmebehandling är ytterligare exempel på användningsområden. Dessutom använder INFICON sin kompetens inom vakuumteknik för att utveckla produkter för analys av giftiga kemikalier, något som används bland annat inom miljöövervakning och katastrofhantering.

INFICON har kunder över hela världen och en omsättning på ca 300 MUSD. Huvudkontoret ligger i Schweiz med produktionsanläggningar i Europa, USA och Kina. Företaget har dotterbolag i England, Finland, Frankrike, Indien, Italien, Japan, Kina, Liechtenstein, Schweiz , Singapore, Sverige, Sydkorea, Taiwan, Tyskland och USA.

Läs mer om INFICON genom att ladda gärna ner den nya broschyren (på engelska) eller besök www.inficon.com.