INFICON stärker försäljningsresurserna inom fordonsindustrin

Ny Sälj- och Marknadschef för fordonsmarknaden i USA

Thomas Parker

Jerry Zhou

Rogelio Gutierrez

Thomas Parker har utsetts till sälj- och marknadschef för automotive för INFICON, Nordamerika. Thomas nya position stödjer företagets växande investeringar och fokus mot just denna marknad.

Thomas har tidigare arbetat som säljchef för läcksökning med marknadsansvar för östra USA. Han började på INFICON som key account manager i Atlanta, 2006 och innan dess var han teknisk säljare för W.L. Schoonover Inc. i Canton, Georgia. Han är född i Attapulgus, GA och har en civilingenjörsexamen från Southern Polytechnic State University i Marietta, Georgia. Placeringsort är Atlanta.

 

Ny projektledare för bilmarknaden i Kina

Jerry Zhou (Zhou Zhaojian på kinesiska) är det senaste tillskottet hos INFICON Limited och kommer arbeta som projektledare för bilmarknaden, med start den första mars. Innan sitt nuvarande jobb på INFICON har Jerry en femårig bakgrund som säljchef för ATEQ China Co., Ltd. Jerry har stor erfarenhet inom läcksökning, speciellt inom applikationer för tryckfall. Han har en kandidatexamen från Shenyangs tekniska högskola i Measurement & Control Technology and Instrument. Jerry kommer att arbeta från INFICON i Shanghai.

Ny specialist inom industriell läcksökning i USA

Rogelio Gutierrez har anställts av INFICON och kommer att arbeta som täthetsprovningsspecialist för industriella applikationer. Rogelio kommer att ansvara för försäljningen i den västra regionen (främst i Utah, Colorado, Wyoming). Han kommer dessutom att ge tekniskt support inom läcksökning till MEISA, INFICONs återförsäljare i Mexico.

Rogelio har tidigare arbetat för Laco Technologies där han utmärkte sig i sin roll som Sales & Application Manager mellan 1996 och 2013. Han har de senaste tio åren arbetat med produkter från INFICON och har därmed samlat på sig en gedigen erfarenhet om INFICONs läcksökare och vacuummätare ämnade för kyla- och fordonsapplikationer. Dessförinnan arbetade Rogelio för Autoliv (världens största tillverkare av krockkuddar) där han arbetade med höghastighets- och precisionsläcksökningsutrustning.

Rogelio har en examen i Applied Science in Electronics Technology från Utah Valley State College och talar flytande engelska och spanska.