Produkter i verkligheten

E-Mobility trenden inom fordonsindustrin påverkar läcktest av battericeller

Eldrivna bilar är en av de främsta trenderna som diskuteras nu inom fordonsindustrin. Vid införande av sådan ny teknik, är det mycket viktigt att uppnå en tillräckligt bra livslängd och prestanda vilket resulterar i en positiv upplevelse för användaren och en positiv uppfattning av tekniken. I den här artikeln får man läsa vad som krävs för att effektivt och tillförlitligt testa battericeller för läckage under kvalitetskontrollen. Läs mer »

Produkter i verkligheten

Tio vanliga fel vid läcktest av komponenter till fordonsindustri

I INFICONs nya e-bok Leak Testing in the Automotive Industry diskuteras de tio vanligaste felen som tillverkare och leverantörer till fordonsindustri gör vid läcksökning. Dessa fel visar visserligen resultat men ger inte nödvändigtvis information om huruvida din produkt läcker eller inte. Läs mer »

Produkter i verkligheten

Läcksökning på bränslerör

Krav på lägre bränsleförbrukning ökar behovet av högtrycksinsprutning. Att förhindra bränsleläckage är nödvändigt om man vill uppnå låg bränsleförbrukning och minimera risk av bränder i motorrummet. Läs hur man på ett tillförlitligt och effektivt sätt kan testa bränslerör. Läs mer »

Företagsnyheter

Seminarium om automatiska läcktestsystem

Seminarium om automatiskt läcktest för INFICON systembyggare, 14-15 Mars 2017. Läs mer »