Översätt: English 中国的 Deutsch Français Italiano Español

Juni 2013

Täthetsprovning med vätgas som spårgas i vakuum »

Ny mjukvara till vätgasläcksökare Sensistor ISH2000 »

BMW i Kina använder INFICON läcksökare »

Tips och tricks

Täthetsprovning med vätgas som spårgas i vakuum

INFICON kontaktas ofta av användare av läcksökningssystem som använder sig av vakuum och önskar byta från helium till spårgas (5% vätgas i kvävgas). Genom att använda en masspektrometer och enbart byta från helium till spårgas kommer känsligheten att minska med upp till 10,000 gånger. Denna artikel kommer att gå in i detalj på dessa begräsningar. Mer »

Produktnyheter

Ny mjukvara till vätgasläcksökare Sensistor ISH2000

En ny mjukvaruversion, V6.2, för vätgasläcksökaren Sensistor ISH2000 finns nu tillgänglig. Den nya mjukvaran ingår i alla nya leveranser och finns också tillgänglig för uppgradering på äldre ASH2000-modeller (modeller från oktober 2010). Den nya mjukvaran innebär ytterligare förbättringar av användarvänligheten samt bättre skydd mot handhavandefel. Mer »

Company News

BMW i Kina använder INFICON läcksökare

Den nya BMW-fabriken i Shenyang, Kina, är den första i BMW's historia som byggs utanför Europa. BMW-motorn har ett enastående rykte världen över för sin prestanda och tillförlitlighet. Tack vare sin ledande position inom läcksökning föll valet på INFICON när leverantörer till den nya produktionsenheten skulle väljas. Mer »