Support och expertis nära dig över hela världen

INFICON erbjuder kundsupport över hela världen för att du som kund lätt ska ha tillgång till försäljning, installation, utbildning, applikationssupport och reparationstjänster.

Ny Account Manager för Europa

Thomas Odenthal har anställts av INFICON och ingår i den europeiska säljorganisationen som Account Manager för maskinbyggare i Tyskland. Thomas har en Bachelor of Science-examen i Industrial engineering and international management från Pforzheim Universitet. Han har tidigare arbetat som teknisk säljare av tryckfallssystem för läcksökning. Thomas är placerad i Tyskland och nås på thomas.odenthal@inficon.com eller via telefon på +49.221.56788.148.

Nya Account Managers i USA

US Midwest Account Manager
Trevor Pernic ingår i INFICONs amerikansk säljorganisation som Account Manager Midwest USA - Läcksökning inom fordonsindustri och i produktion. Trevor ansvarar för bilindustrin i delstaterna Indiana och Kentucky. Han har tidigare arbetat på Lenze i USA där han som försäljningsingenjör ansvarade för försäljning av automationsutrustning till olika industrier, inklusive leverantörer till fordons- och monteringsindustri. Innan dess arbetade Trevor på Heartland Machine & Engineering med försäljning av mer komplexa maskiner till fordons-, medicin- och flygindustrin i mellanvästra USA. Trevor har en Bachelor of Science-examen i maskinteknik från Purdue University. Han nås på trevor.pernic@inficon.com eller via telefon på +1.317.445.9440.

US Key Account Manager – Midwest Production Leak Detection
Dave Kamman är det senaste tillskottet hos INFICON som Account Manager Midwest USA – Läcksökning i produktion. Dave ansvarar för försäljning av läcksökningsinstrument till fordons-, kyl- och andra nyckelbranscher i Illinois, Wisconsin, Minnesota, South Dakota och North Dakota. Dave kom till INFICON efter en 20-årig karriär som återförsäljare av FASTEST kopplingar för läcktest, ZAXIS tryckfalls/flödesmätare och Sensistor läcksökare. Dave har en Bachelor of Science-examen från Miami University i Oxford, Ohio. Han nås på dave.kamman@inficon.com eller via telefon på +1.847.445.0823