Kom och möt INFICON på...

Seminarium “Läcksökning inom fordonsindustrin”

SGATEC-Akademin i Tyskland arrangerar ett seminarium om "Läcksökning i fordonsindustrin". Seminariet leds av läcksökningsexperten Dr. Jochen Puchalla, applikationsingenjör på INFICON GmbH. 

Syftet med detta seminarium är att beskriva grunderna i läcksökningen och visa nuvarande användning i bilindustrin. Detta kan hjälpa dig att undvika många potentiella fallgropar i urval, installationen och driften av den optimala läckasökningsmetoden för just din applikation. Du kommer också att lära dig hur man väljer rätt teststation eller instrument för just dina behov. Seminariet riktar sig till dig som jobbar med kvalitetsstyrning, produktionsplanering och tillverkning, försäljning och konstruktion hos biltillverkare och deras underleverantörer.

Seminariumet kommer att hållas i Mannheim (Tyskland), den 21:e Mars 2017 (på tyska) och den 22:e Mars 2017 (på engelska). Titta gärna här för mer information och boka din plats idag.

Seminarium om automatiska läcktest

INFICON kommer att hålla ett seminarium om automatiska läcktest, 14-15 Mars 2017. Seminariet riktas till INFICON systembyggare och kommer att hållas hos INFICON i Köln (Tyskland). Seminariet kommer att täcka alla delar inom automatiskt läcksökning, från vakuum- till ackumulationsystem och robotiserade lösningar. Dessutom diskuteras olika kommunikationsprotokoll.

Antalet deltagare är begränsat. Se programmet och anmäl dig till Kim.Hoeller@inficon.com

INFICON ställer ut på Control

INFICON ställer ut på årets CONTROL-mässa i Tyskland, 9:e - 12:e Maj 2017. Välkommen att se alla lösningar vi kan erbjuda för just dina läcksökningsbehov.  Vårt sortiment omfattar utrustning för helautomatiserade testsystem inklusive integrering i datanätverk, men även fristående enheter för manuell läcksökning samt robotiserade testlösningar. Vi erbjuder läcksökningssystem för täthetsprovning av hela produkten eller för test av potentiella läckställen. Våra läcksökare är väl lämpade för 100% inline-tester samt för felsökning vid reparation.

Välkommen att diskutera dina behov med våra läcksökningsspecialister i monter # 4316!