Nya, enklare sätt att upptäcka hur INFICON "täcker hela bilen"

I den nya sexsidiga broschyren och presentationen visar vi alla komponenter som på ett tillförlitligt sätt kan läcktestas genom att använda läcksökare från INFICON. För allt från de största drivlinor till de minsta airbagpatroner levererar INFICON's läcksökare pålitliga och noggranna mätningar för komponenttestning på produktionslinor över hela världen. På produktens väg mot sluttestning detekterar INFICONs helium- och vätgasläcksökare inte bara förekomsten av läckage utan också läckagets exakta position. Vetskapen om läckornas exakta läge sparar tillverkarna värdefull tid och pengar då produkterna skickas till reparation och vidare till omtestning och slutligen ut till kund. Oavsett om tillverknings- eller monteringsprocessen använder bombning, vakuum- eller snifftestning så har INFICON en läcksökare som uppfyller precis de kraven.

Utöver kvalitetssäkrings- och produktionsläcksökare, erbjuder INFICON även handläcksökare för eftermarknad och service. INFICON's heltäckande utbud av läcksökare för såväl industri som eftermarknad ger INFICON en unik möjlighet att erbjuda läcksökningslösningar för hela produktens livscykel.

 

Få en gåva (utan kostnad)

Har du en läcksökningstillämpning där du skulle kunna dra nytta av INFICONs pålitliga läcksökningsutrustning? Vad tycker du om den nya broschyren eller presentationen? Klicka här och berätta om din applikation eller ge oss din återkoppling på broschyren/presentationen, så skickar vi en liten gåva som tack.