Översätt: English 中国的 Deutsch Français Italiano Español

April 2016

Läcksökning på vattenrenare för hushållsbruk »

Se INFICON läcksökare på kommande mässor »

Support och expertis nära dig över hela världen »

Luriga läckor »

Produkter i verkligheten

Läcksökning på vattenrenare för hushållsbruk

Konventionella metoder såsom vattenbad eller såpvatten räcker ofta inte till om man vill läcktesta vattenrenare på ett pålitligt och kostnadseffektivt sätt. Stora läckor, överkvalitet och ökade kapitalkostnader är bara några av de nackdelar som kan undvikas genom att byta till läcksökning med vätgas som spårgas. Mer »

Företagsnyheter

Se INFICON läcksökare på kommande mässor

Letar du efter en läcksökningsmetod som erbjuder bättre prestanda än vattenbad, såpspray eller tryckfall? Passa på och lär dig mer om läcksökning med spårgas på kommande mässor! Mer »

Företagsnyheter

Support och expertis nära dig över hela världen

INFICON erbjuder kundsupport över hela världen för att du som kund ska lätt ha tillgång till försäljning, installation, utbildning, applikationssupport och reparationstjänster. Mer »

Tips och tricks

Luriga läckor

Olika typer av läckor beter sig olika. Läcksökning kan bli onödigt knepigt om man inte förstår orsakerna till vad man upplever under läcksökningsarbetet. Läckans geometri men även trycket, materialet, luftfuktigheten, temperaturen och flödet är faktorer som kan påverka läckans beteende. I förra numret av LEAK TEST fokuserade vi både på den “väderberoende” läckan och på kylskåpsläckan som försvinner. I det här numret kommer vi att titta på tre nya exempel på knepiga läckor. Mer »