Ny mjukvara till vätgasläcksökare Sensistor ISH2000

En ny mjukvaruversion, V6.2, för vätgasläcksökaren Sensistor ISH2000 finns nu tillgänglig. Den nya mjukvaran ingår i alla nya leveranser och finns också tillgänglig för uppgradering på äldre ASH2000-modeller (modeller från oktober 2010). Den nya mjukvaran innebär ytterligare förbättringar av användarvänligheten samt bättre skydd mot handhavandefel.

Programvaruförbättringar i korthet

  • Nu behöver du bara välja rätt gas från en lista när du vill ställa in de rätta parametrarna för en specifik läcka i olika gaser, som till exempel ”luft” eller ”R134a”. Inställningarna görs automatisk.
  • Nya genvägar underlättar vid ändring av vissa funktioner. Till exempel, en ny genväg till kalibreringsrutinen innebär färre knapptryckningar vilket gör det enklare att kalibrera din enhet.
  • Påminnelser kan kundanpassas och aktiveras för att säkerställa att viktiga rutiner efterföljs.
  • Enklare att byta handprob eftersom de flesta uppgifter nu finns lagrade i läcksökaren.
  • De drivrutiner som behövs för byte mellan olika typer av probar finns redan tillgängliga i läcksökaren och kan enkelt aktiveras genom att välja från en lista.  
  • En högsta nivå på lösenord kan aktiveras för att låsa hela menysystemet från åtkomst. Funktioner som till exempel kalibreringsrutiner kan fortfarande göras tillgängliga men då utan möjlighet att ändra inställningarna.

Om du har en Sensistorläcksökare, modell ASH2000 (tillgängliga från Okt 2010) eller en ISH2000 och är intresserad av att uppgradera din mjukvara, välkommen att kontakta ditt närmaste INFICON-kontor.