Support och expertis över hela världen

Ny Försäljningsingenjör i Kina

Leon Zhu ingår sedan 1 december 2014 i INFICONs säljorganisation. Han har en kandidatexamen i fysik från University of Technology and Science i Peking. Leon har tidigare arbetat för ett franskt företag inom vakuumvärmebehandling. Han är placerad på INFICON Ltd kontor i Peking och kan nås via Leon.Zhu@inficon.com.

Ny Account Manager i Tyskland

Sedan den 1:e januari 2015 ingår Damian Lemko i säljteamet i Tyskland som Account Manager, och är ansvarig för norra Tyskland. Damian har en teknisk utbildning och en examen i företagsekonomi från College of Business. Innan han kom till INFICON arbetade han som konsult med olika kvalitetssäkringprojekt i fordonsindustrin. Damian utgår från Braunschweig och nås via Damian.Lemko@inficon.com.

Ny Service Engineer i Storbritannien

Cherie Ali är ny Field Service Engineer på INFICON i Storbritannien. Cherie har en ingenjörsutbildning från School of Electronic and Aeronautical Engineering och har arbetat som Avionics Engineer på Apachehelikoptrar för den brittiska armén under de senaste nio åren. Cherie kan nås på kontoret i Blackburn via Cherie.Ali@inficon.com.