INFICONs innovativa lösningar till tele, vatten, el och gas

Infrastrukturtjänsterna som dagens samhälle bygger på måste vara välfungerande och säkra. För att säkerställa en effektiv försörjning måste distributionsnätet undersökas regelbundet och underhållas så fort problem uppstår. Läcksökning blir en viktig del av rutinarbetet som utförs i underhållsyfte.

INFICON erbjuder en ny, sexsidig broschyr med fokus på säkerhet och kontrollkvalitet inom tele-, vatten-, el- och gassektorn. Broschyren går genom och beskriver lösningarna som INFICON erbjuder till dessa applikationer. Från gas- och vattenledningar till trycksatta telekablar och kraftgenereringselsystem levererar INFICON tillförlitliga lösningar för läcksökning och gasanalys världen över.

Utöver läcksökningsinstrument har INFICON också ett brett sortiment av tillbehör som underlättar arbetet vid alla typer av väderförhållanden, från avsökning av stora ytor till läcksökning i trånga gatubrunnar.

Klicka här och läs mer om alla lösningar som INFICON erbjuder till tele-, vatten-, el- och gassektorn.

INFICON är världsledande på läcksökning och gasanalys och har ett globalt nätverk av expertis för snabb produktsupport nära dig. Vill du komma i kontakt mer närmaste INFICON kontor? Har du en applikation du önskar diskutera med INFICON? Kontakta reach.sweden@inficon.com.