Produkter i verkligheten

Läcksökning på elektroniklådor

Konventionella metoder som såpvatten eller tryckfallsmätning räcker ofta inte till om man vill läcktesta elektroniklådor på ett pålitligt och tidseffektivt sätt. Problem med mjuka och flexibla material och tidsspillan för att rengöra och torka lådorna är bara några av de nackdelar som kan undvikas genom att byta till läcksökning med spårgas. Mer »

Företagsnyheter

Läcksökare från INFICON täcker en mängd behov inom kyl- och luftkonditioneringsindustrin

INFICON har publicerat en ny, sexsidig broschyr som visar ett brett utbud av lösningar för läcksökning inom kyl- och luftkonditioneringsindustrin. Broschyren beskriver ett stort antal delar och komponenter som på ett tillförlitligt sätt kan läcktestas genom att använda läcksökare från INFICON i tillverkning av värme- och ventilationssystem, luftkonditionerings- och kylsystem. Mer »

Tips och tricks

Nio goda skäl att hitta läckor med spårgas

Miljöskydd, nya material och tekniker, och ett ständigt behov av att minska arbetskostnaderna är några av faktorerna som påverkar valet av den lämpligaste läcksökningsmetoden. Är du ute efter en pålitlig läcksökningstestmetod och har du inte provat läcksökning med spårgas ännu, kommer den här korta artikeln att ge nio goda skäl att byta från äldre, enklare metoder till läcksökning med spårgas. Mer »