Företagsnyheter

Kom och möt INFICON på...

Prova de senaste läcksökarna från INFICON på kommande mässor nära dig. Mer »

Produkter i verkligheten

Läcktestning av IR kamerahus

Värmekameror används i ett brett spektrum av applikationer för att bland annat öka säkerheten och skydda miljön. Kamerorna måste vara robusta och vattentåliga vid nedsänkning i vatten. Konventionella metoder som vattenbad räcker ofta inte till om man vill läcktesta kamerorna på ett pålitligt och tidseffektivt sätt. Elektronikskador och tidsspillan för att rengöra och torka kamerorna är bara några av de nackdelar som kan undvikas genom att byta till läcksökning med spårgas. Mer »

Produktnyheter

Nytt whitepaper om robotassisterad läcksökning

Robotmarknaden expanderar fort till nya applikationer. Fler och fler läcksökningsprocesser sker nu med robotar. Detta whitepaper förklarar i detalj vad som man bör tänka på om man planerar införa robotassisterad läcksökning i sin läcktestprocess. Mer »

Tips och tricks

Uppgradera din läcksökare för köldmedia och välj bland flera gaser

I de flesta delar av världen begränsar och förbjuder lagstiftningar användningen av vanliga HFC (fluorkolväten) såsom R404A, R410A och R134a i kyl- och luftkonditioneringsutrustning. Nya miljövänliga gaser med lägre global uppvärmningspotential (GWP) och bättre energieffektivitet ersätter traditionella köldmedia med högre GWP i en mängd olika applikationer, inkluderande AC och värmesystem för hem, industribyggnader och kommersiella produkter. INFICON multigasläcksökare och läcksökare för köldmedia kan nu detektera flera nya gaser med lägre global uppvärmningspotential. Läs mer om detta och om hur du uppgraderar ditt instrument här. Mer »