Produkter i verkligheten

Ny video visar förbättrad läcksökning på naturgasledningar

Kontroll av gasledningar kan vara besvärlig och resultaten ibland svåra att tolka men tack vore förfinad teknik gör INFICON kontrollproceduren enklare för operatören. En ny video visar det senaste inom läcksökning på naturgasledningar med den bärbara Metanläcksökare IRwin. Mer »

Företagsnyheter

INFICON – Experterna på läcksökning i flygindustrin

Behovet av innovativa, snabba och mer tillförlitliga tekniker för läcksökning och täthetsprovning ökar ständigt i alla branscher, och flygindustrin är inget undantag. INFICON erbjuder tillförlitliga och tidsbesparande lösningar för läcksökning på flygkomponenter och flygsystem både i tillverkning och underhåll. Mer »

Tips & tricks

Uppgradera din läcksökare för köldmedia och välj nu bland flera gaser

Visste du att inom de närmaste åren kommer lagstiftning i delar av världen att begränsa och förbjuda användningen av vanliga HFC (fluorkolväte) såsom R404A, R410A och R134a i kyl- och luftkonditioneringsutrustning? Nya gaser med lägre global uppvärmningspotential (GWP) ersätter nu dessa äldre gaser. INFICON multigasläcksökare och läcksökare för köldmedia kan nu detektera flera nya gaser med lägre global uppvärmningspotential. Läs mer om detta och om hur du uppgraderar ditt instrument här. Mer »