Kom och möt INFICON på...

Läcktest utan vakuum på MOTEK 2017

INFICON ställer ut på den 36:e MOTEK-mässan i Stuttgart, Tyskland, 9 – 12 oktober 2017. Stanna till i Hall 3, Monter 3321, och se en live demonstration av den nya läcksökare LDS3000 AQ för ackumulation i atmosfärstryck. Våra experter kommer att finnas på plats för att visa produktens möjligheter, potentiella applikationer samt diskutera dina specifika behov inom läcksökning och tätkontroll!

Läcksökning i fordonsindustrin

ISGATEC-Akademin i Tyskland arrangerar ett seminarium om "Läcksökning i fordonsindustrin". Seminariet leds av läcksökningsexperten Klaus Herrmann från INFICON GmbH. Seminariet riktar sig till dig som jobbar med kvalitetsstyrning, produktionsplanering och tillverkning, försäljning och konstruktion hos biltillverkare och deras underleverantörer. Syftet med detta seminarium är att beskriva vilka läcksökningsmetoder som finns samt visa vad man ska tänka på vid val av rätt läcksökningsmetod. Du kommer också att lära dig att undvika många potentiella fallgropar i urval, installationen och drift av den optimala läcksökningslösningen för just din applikation. Seminariumet kommer att hållas i Mannheim (Tyskland), den 18:e oktober 2017 (på tyska) och den 19:e oktober 2017 (på engelska).

Läcksökning genom asfalt på gat|wat 2017

INFICON ställer ut på gat|wat mässan i Köln, Tyskland, 28-30 november 2017, monter C-001, Hall 7. Stanna till och titta på vårt utbud av innovativa system för läcksökning på gas- och vattenledningar. Träffa våra experter och diskutera fördelarna med IR-teknologin samt se hur effektivt du kan hitta läckor genom slitytor utan att alltid borra hål!