Testa ännu flera battericeller samtidigt, med den större TC3000L-kammaren

Kammare TC3000L för läcktest av battericeller med hårt hölje

Visste du att du enkelt kan testa flera battericeller med hårt hölje - i en och samma testkörning - med den nyligen lanserade TC3000L-kammaren?

TC3000L-kammaren är ett tillbehör till batteriläcksökaren ELT3000, och är speciellt designad för läcktest av battericeller med hårt hölje, som knapp-, cylindriska och prismatiska celler.

Den generösa volymen på 12 liter möjliggör testning av större celler eller av många små celler i en och samma testkörning, vilket avsevärt ökar testkapaciteteten.

Med hjälp av en extern pump kan du dessutom minska nedpumpningstiden och effektivt öka din produktionskapacitet med en snabbare cykeltid.

Förutom TC3000L erbjuder INFICON-portföljen även en mindre testkammare TC3000S och en testkammare FTC3000 för mjuka batterier. Med flera olika kammare att välja på är chansen stor att du alltid kommer att hitta någon som passar just dina testbehov.

För mer information om TC3000L-kammaren eller någon annan kammare i sortimentet, kontakta oss på reach.sweden@inficon.com.

Vill du lära dig mer om läcksökning på batterier?

Titta på vårt webbinarium " Leak Testing of Lithium-Ion Battery Cells – Unique new method for reliable and safe batteries"!